Links

Omgeving

  • Golfbaan Bentwoud beschikt over maar liefst 36 prachtige holes, maar vooral zijn we de leukste en meest toegankelijke golfbaan van Zuid-Holland. Bentwoud leent zich uitstekend voor het spel van zowel de ervaren als de (nog) onervaren golfers. Vanwege het openbare karakter en de verscheidenheid in lussen, kan iedereen bij ons de passie voor de golfsport ontdekken en beleven tegen aantrekkelijke tarieven.
  • Welkom bij Roest, de perfecte plek om even op te laden. Restaurant Roest staat voor genieten in het groene hart. U komt naar ROEST om even bij te komen en de lekkerste gerechten van de uitgebreide kaart te proeven. U ontspant met een hapje en een drankje in het restaurant of op het grote (verwarmde) terras en ondertussen geniet u van de sfeervolle ambiance. Zo kunt u er weer helemaal tegenaan! Midden in de natuur kunt u bij restaurant Roest terecht voor lunch, borrel of diner. De rust en de ruimte maken Roest ook de ideale uitvalsbasis voor een evenement of vergadering.

Boomkwekerijen

  • De Boomkwekerij is het vakblad voor professionele boom- en vasteplantenkwekers en handelaren in boomkwekerijproducten in Nederland. Het magazine verschijnt elke veertien dagen en geeft achtergronden bij het nieuws uit het vak.

Duurzaam